Har du lyst til at leje fyret, så kontakt os

Svaneke Fyr

Fyret aftenhimmel

Svaneke fyr er indrettet til rekreation, afslapning og oplevelser. I tårnet er der 3 dobbeltværelser, grottebad med Bornholmsk paradis granit, servicerum på 4. sal med vask, porcelæn etc. til brug i lanternen. Lanternen står intakt fra dengang fyret var i brug, rummet er indrettet med barstole, så det kan bruges til at nyde en drink og den fantastiske udsigt eller tænke store tanker. Lanternen har 330 grader vindue og udsigt til både Svaneke by og den fantastiske klippekyst med både mod Gudhjem og Nexø.

Det gamle maskinhus er indrettet med køkken, stue og toilet i stueetagen og Master suite med soveafdeling, siddeområde og skrivebord med udsigt til Christians Ø, på første sal.

Udenfor er der 2 terrasser, den ene med spa* og igen en fantastisk udsigt.

Huset udlejes med alle faciliteter, inkl. forbrug, sengetøj og håndklæder, samt slutrengøring. Der er trådløst internet, samt fastnet i alle værelser.

* Spa'en fungerer upåklageligt i øjeblikket. MEN hvis/når den ikke kan mere, har vi af miljømæssige årsager valgt at vi ikke sætter en ny spa op. En spa bruger både vand og strøm og det synes vi ikke hænger sammen med det fokus der er på at passe på vores miljø. Så det er derfor ikke 100% sikkert at der vil være en spa, vi tænker dog at spa’en som minimum vil være der i 2020 og måske længere.